Bryan Habana se Matchkit vennote SOSA ter ondersteuning van die nasionale span

Die Adopt an Athlete-veldtog, wat in Februarie 2023 van stapel gestuur is, sal help om broodnodige fondse in te samel ter ondersteuning van die 2023 Spesiale Olimpiese Spele Suid-Afrika Nasionale Span. Die span sal die land verteenwoordig by die 2023 Spesiale Olimpiese Wêreldsomerspele in Berlyn, Duitsland van 17 – 25 Junie 2023.

Die spele sal 7 000 Spesiale Olimpiese atlete en verenigde vennote van ongeveer 170 lande verwelkom om aan 24 sportsoorte deel te neem. Die veld sal deur meer as 3 000 afrigters en 20 000 vrywilligers ondersteun word.

Habana, wat erken word as een van die grootste rugbyspelers van alle tye, glo in die krag van sport en die positiewe impak daarvan in die samelewing en dat hierdie vennootskap sal bydra tot die bemagtiging van daardie atlete met intellektuele gestremdhede,” Die MATCHKIT-platform is uniek. in sy vermoë om atlete met beide hul ondersteuners sowel as organisasies te verbind. Die MATCHKIT-span sien uit daarna om bewusmaking te help insamel en fondse te werf, via ons Adopt an Athleet-veldtog en beskou dit as ons eer om Spesiale Olimpiese Spele Suid-Afrika en al daardie atlete wat ons land by die Somerwêreldspele gaan verteenwoordig ten volle te ondersteun.

Die beraamde koste per atleet om aan die Wêreldspele deel te neem is ‘n aansienlike R40 000. Die fondse wat ingesamel word, sal dus bydra tot die dekking van uitgawes, insluitend reis, oefenkampe, sport-/informele drag, sporttoerusting en daaglikse toelaes vir die atlete.

“Die 2023 Spesiale Olimpiese Spele Suid-Afrika Nasionale Span is verheug om met MATCHKIT saam te werk,” het Ancilla Smith, uitvoerende hoof van Spesiale Olimpiese Spele Suid-Afrika, gesê. “Hul kundigheid en toewyding tot sport en insluiting sal vir ons atlete van onskatbare waarde wees, en ons sien daarna uit om saam te werk om ‘n meer inklusiewe wêreld deur middel van sport te skep. Vir wêreldklasatleet Bryan Habana en sy span om daardie atlete met ‘n intellektuele gestremdheid te ondersteun. is ‘n uiters kragtige verklaring van beide insluiting en voorspraak, wat ‘n sterk boodskap uitstuur dat daardie atlete met intellektuele gestremdhede ewe veel respek, erkenning en ondersteuning verdien. Deur sy stem en kundigheid aan ons Nasionale Span te verleen, sal Habana help om hindernisse af te breek en bevorder groter begrip van intellektuele gestremdhede in sport en in werklikheid die samelewing in die breë.”

Shaka Sisulu van MatchKit het bygevoeg dat deur die platform te besoek, korporatiewe sowel as gewone Suid-Afrikaners kan betrokke raak, betrokke wees en die lewens van ons Spesiale Olimpiërs kan beïnvloed. “Dit is ‘n ongelukkige realiteit vir baie Suid-Afrikaanse atlete dat ‘n mens nie kan terugsit en wag vir bystand van die magte wat bestaan ​​nie – in plaas daarvan doen ons ‘n beroep op ons daaglikse aktiewe burgers om ons supersterre op die globale verhoog te ondersteun, in hul soeke na erkenning, deelname, groei en uiteindelik ‘n podiumafwerking. Ons doen ‘n beroep op ons gemeenskappe om hande te vat, hierdie veldtog te ondersteun en die verskil te wees.”

Die ‘Adopt an Athleet’-veldtog is ‘n geleentheid vir individue en organisasies om by te dra tot die koste om die 2023 Spesiale Olimpiese Spele Suid-Afrika Nasionale Span na die Wêreldspele in Duitsland te kry. SOSA en MATCHKIT moedig almal aan om hande te vat en hierdie veldtog te ondersteun.

Vir meer inligting oor hoe om die Adopt an Athleet-veldtog te ondersteun, besoek asseblief:

https://matchkit.co/special-olympics-sa/team klik op die verskillende atlete en skenk aan hul skarefonds.

Let wel: Beide Special Olympics South Africa en MatchKit kan ‘n ouditeerbare, deursigtige oplossing fasiliteer en ‘n artikel 18A-sertifikaat uitreik, vir ‘n moontlike belastingaftrekking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *